VALİ DOĞAN DEFNE’DE COVİD-19 DENETİMİ YAPTI

VALİ DOĞAN DEFNE’DE COVİD-19 DENETİMİ YAPTI

İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, 81 İl’de eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde “Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetim” sloganıyla, vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan Defne İlçemizde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske takılmasının önemini konusunda uyarılarda bulundu.

Gündüz Caddesi üzerinde iş yerlerini ziyaret ederek, Covid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetledi. Esnafa maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.

İlimizdeki salgın sürecinde alınan tedbirler ve uygulanan denetimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Vali Doğan,  il genelinde yoğun bir denetim gerçekleştirildiğini, İl merkezinde denetimlerin kararlılıkla devam ettiğini,  denetimlerde özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerler dikkate alınarak, marketler, pazar yerleri ve toplu taşıma yapılan bölgelere ağırlık verildiğini söyledi.

Denetimlerde Vali Doğan’a,  Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Emrullah Büyük, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.