Meşale Gazetesi

VALİ DOĞAN, KIRIKHAN’DA

VALİ DOĞAN, KIRIKHAN’DA

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan ilçemizde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.Hayırsever iş insanı Recep Atakaş, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve ilgili kurum temsilcileri ile birlikte Kırıkhan ilçemizde bulunan Naim Atakaş Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Doğan, eğitim-öğretim görmekte olan öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Vali Doğan, öğrencilerimize derslerinde başarılar diledi.

Akabinde beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkhan ilçemizde hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Kırıkhan Recep Atakaş Fen Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra önceki dönem Kırıkhan Belediye Başkanı Hacı Veli Kılıçoğlu’na vefat eden eşi Merhume Mehtap Kılıçoğlu için taziye ziyaretinde bulunan Vali Doğan, Merhume Kılıçoğlu için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Sonrasında hayırsever iş insanı Recep Atakaş ile birlikte Kırıkhan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Doğan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’dan ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Son olarak Kırıkhan ilçemizde yapımı devam eden Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunan Vali Doğan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.