Meşale Gazetesi

VALİ DOĞAN, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

VALİ DOĞAN, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Manevi iklimiyle gönüllerimize huzur veren, insanlığa ait bütün güzel hasletlerin yenilenmesine vesile olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayını idrak ederek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız.

Bayramlar, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek sevgi, saygı, kardeşlik çerçevesinde paylaşmanın ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması nedeniyle toplumsal yönden ayrı bir önem taşımaktadır.

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle birbirimize karşı olan sorumluluğumuz bayram günlerinde daha fazla artmakta, bundan sonraki bayramları ve hayatımızı toplum ve birey olarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmemiz için bu bayramı evlerimizde geçirmemiz büyük önem arz etmektedir.


Ancak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmak zorunda kaldığı bu bayramı başta aile büyüklerimiz, akraba, dost ve komşularımız ile millet ve vatan olarak çok şey borçlu olduğumuz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere sevdiklerimizle teknoloji kullanarak yapacağımız görüşmeler ile onlara madden uzak olsak da manen çok yakın olduğumuzu hissettirerek geçirmeliyiz.

Gönüllere mesafenin olmadığını, gönül birliğimizin her daim baki olduğunu hatırlatarak başta Hataylı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.