Meşale Gazetesi

VALİ DOĞAN, SAMANDAĞ’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ DOĞAN, SAMANDAĞ’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Samandağ’da inşaatı tamamlanan ve yakında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan Samandağ Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Samandağ’da hizmete girecek olan 70 yataklı C grubu Samandağ Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Doğan’a, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

İKİNCİ DURAK MİLEYHA SULAK ALANI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ve Kuş Gözlemcisi ve Yaban Hayatı Uzmanı Emin Yoğurtçuoğlu ile birlikte koruma altına alınan Samandağ Milleyha Sulak Alanında incelemelerde bulundu.

Göçmen kuşların önemli uğrak noktalarından biri olan ve her yıl birçok doğaseveri ağırlayan Samandağ Milleyha Sulak Alanında incelemelerde bulunan Vali Doğan, “ ‘Mahalli Öneme Haiz Sulan Alan’ olarak tescil edilen ve göçmen kuşların önemli uğrak noktalarından biri olan bu eşsiz bölgeyi korumak hepimizin görevi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Bölgeye katkılarından dolayı da Sayın Yoğurtçuoğlu ve nezdinde tüm yaban hayatına emek verenlere teşekkür ediyorum.” dedi.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.