VALİ DOĞAN, ŞEHİT KARDEŞİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

VALİ DOĞAN, ŞEHİT KARDEŞİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2017 yılında Trabzon Maçka’da teröristlerle çıkan çatışmada Eren Bülbül ile birlikte şehit olan hemşehrimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Neriman Gedik Kaya ve beraberindekileri makamında kabul etti.


Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, “Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın vatan semalarında özgürce dalgalanması ve milletimizin huzur içinde yaşaması uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti, başımızın tacı olan aileleri bizlere emanettir. Vatan ve bayrak uğruna canını siper ederek şehitlik mertebesine yükselen Ferhat kardeşimiz, Amanosların gölgesinde büyümüş ve gösterdiği ceserat ile yazdığı kahramanlık hikayesi milletimizin gönlünde her zaman yer edecektir.” dedi.Şehit kardeşi Neriman Gedik Kaya ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.