Vali Doğan’dan İadeiziyaretler

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek’e iadeiziyarette bulundu.

Vali Doğan’dan İadeiziyaretler

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan,  İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek’e iadeiziyarette bulundu.Vali Doğan ilk olarak saat 15.00’te İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’i ziyaret etti. Vali Doğan burada şeref defterini imzaladıktan sonra Tuğamiral Gedik’e yeni görevinde başarılar diledi.

Tuğamiral Gedik ise Vali Doğan’ın ziyaretinden onur duyduğunu ifade ederek iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.Vali Doğan, ardından saat 15.30’da Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek’i ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Ardından Kd. Bnb. Çiçek ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, Çiçek’e görevinde başarı dileklerini iletti.Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek ise iyi dileklerinden ve nazik ziyaretinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.