Vali Doğan'dan Şehit Çınar’ın Ailesine Taziye Ziyareti

. Gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Vali Doğan'dan Şehit Çınar’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan Hanımefendi ile birlikte, Barış Pınarı Harekât bölgesinde, 02.12.2019 Pazartesi günü şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar’ın, ilimiz Antakya ilçesi Bitiren Mahallesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehidimize dualar edildi. Ziyarette Vali Doğan ve Gülden Gülüzar Doğan Hanımefendi’ye, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Temel ve Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak eşlik etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.