VALİ DOĞAN’IN EVLAT SEVİNCİ

VALİ DOĞAN’IN EVLAT SEVİNCİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın oğlu Furkan’ın, hayatını Gürkan ailesinin kızı Ceren ile birleştirdiği düğün siyaset camiasını bir araya getirdi.

Ankara’da bir mekanda gerçekleşen düğün törenine AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, MHP İl Başkanı Murat Adal, İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, STK temsilcileri, siyasetçiler, iş dünyası temsilcileri ile Doğan ve Gürkan ailesinin mensupları katıldı.

Katılımcılar onuruna verilen yemeğin ardından düğün merasimine katılanlar genç çiftlere mutluluklar, ailelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi yayın grubu olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.