VALİ MASATLI ALTINÖZÜ’NDE İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

VALİ MASATLI ALTINÖZÜ’NDE İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü ilçesinde yapımı devam eden kamu yatırımları inşaat alanlarını inceledi.İlçeye bağlı Yenişehir Mahallesi’nde yapımı süren 120 yataklı Altınözü Devlet Hastanesi, Zeytindalı Mahallesi’nde yapımı devam eden 364 konut ve 5 işyerinden oluşan TOKİ konutlarını, Altınözü Hükümet Konağı ve kent meydanı inşaat alanını, Altınözü İlçe Emniyet Amirliği Yeni Hizmet Binası inşaat alanını ve Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü, Avuttepe İlk ve Ortaokulu, Karbeyaz, Yanıkpınar ve Hanyolu Mahalleleri köy evleri inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Masatlı’ya Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve kurum amirleri eşlik etti. Proje alanlarında çalışmalarla ilgili Kaymakam Sert ve yetkililerden bilgi alan Vali Masatlı, yatırımların kısa süre içerisinde tamamlanması için de talimat verdi.

MASATLI: YATIRIMLAR HATAY’IMIZA DEĞER KATACAK

Altınözü’nde yapımı devam eden kamu yatırımlarının Altınözü’ne ve Hatay’a değer katacağını kaydeden Vali Masatlı; “Pek yakında Altınözü’müze kazandıracağımız Zeytincilik Araştırma Enstitümüz; Zeytin ağacı yetiştiriciliği, zeytin çeşitleri, zeytinyağı üretim teknikleri, kalite kontrolü ve pazarlama konularında araştırmalar yaparak sektöre katkıda sağlayacak. En yakın zamanda tüm uzman hekim branşların hizmet vereceği 120 yatak kapasiteli, içerisinde 20 adet poliklinik, 4 ameliyathane, 12 diyaliz ünitesi, 3 diş klinik ünitesi ve 2 endoskopi odasının yer aldığı hastanenin açılışını en kısa sürede yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Kısa sürede tamamlanması planlanan Yeni Hükümet Konağı’mızın ve akabinde tamamlayacağımız kent meydanımızın Altınözü’müze ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Zeytincilik Araştırma Enstitümüzün ve Avuttepe Mahallesi’nde yapımı devam eden okullarımızın, mahallelerimizde yapımı süren köy evlerimizin de kısa sürede tamamlanarak ilçemize hizmet vermesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.