Meşale Gazetesi

VATANDAŞLARDAN ÇİRKİN’E AĞABEY YAKIŞTIRMASI

VATANDAŞLARDAN ÇİRKİN’E AĞABEY YAKIŞTIRMASI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin deneyimli milletvekillerinden olan İYİ Partili Şefik Çirkin’e vatandaşlar ağabey yakıştırmasında bulundu.
Hatay’da İYİ Parti’nin içinde bulunduğu Millet İttifakı’nın rekor sayıda milletvekili çıkartacağına inanan vatandaşlar, Millet İttifakı milletvekillerinin ağabeyinin de İYİ Parti’nin kurt siyasetçisi Şefik Çirkin olacağını ifade ettiler.
Vatandaşlar konuyla ilgili açıklamalarında, “Millet İttifakı Milletvekilleri zaman geçirmeden, Hatay’ın deprem yaralarının sarılması için bir takım ruhuyla çalışacaklarını bekliyoruz. Bu takıma hem ağabeylik, hem kaptanlık yapacak olan deneyimli eski parlamenter Şefik Çirkin olacaktır. Her açıdan deneyimli ve birikimli olan Şefik Çirkin’in, yeni seçilecek milletvekilleriyle çok güzel bir ahenk kurarak, Hatay’ı uzun zamandır beklenen ve hak edilen yatırımlara kavuşturacağına inancımız sonsuzdur. Hala çadırlarda yaşıyoruz. Düzenli bir hijyen, yemek, giyim gibi ihtiyaçlarımız karşılanmış değil. 15 Mayıs’tan sonra iktidara geleceğine inandığımız Millet ittifakı ve ağabey konumundaki Şefik Çirkin’le bu sorunlarımızın çözüleceğine yönelik inancımız tamdır” ifadelerini kullandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.