VATANINI SEVENLER’DEN BAŞKAN ADAL’A PLAKET

VATANINI SEVENLER’DEN BAŞKAN ADAL’A PLAKET

Hatay İl Başkanlığını Hasip Aslanoğlu’nun yaptığı Vatanını Sevenler Federasyonu il yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal’ı ziyaret etti. Başkan Adal, Aslanoğlu ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı. MHP ailesinin ve Başkan Adal’ın çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten Aslanoğlu, Başkan Adal’a federasyonun çalışmalarından bahsetti. Ziyarette Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Yönetimi tarafından Başkan Adal’a Türk bayrağı motifli plaket takdim edildi. Başkan Adal, jest ve nezaketlerinden dolayı Aslanoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

ASLANOĞLU: BAŞKAN ADAL’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu, ziyaretle ilgili yapptığı açıklamada, “Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl yönetimimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Murat Adal ve yönetimini ziyaret ederek yapmış oldukları hizmet için teşekkür ederek plaket sunduk. Kendilerine başarılar temenni ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.