VEKİL KARA’DAN KAYMAKAM ÖZAYDIN’A ZİYARET

VEKİL KARA’DAN KAYMAKAM ÖZAYDIN’A ZİYARET

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’ın en başarılı kaymakamlarından Erzin Kaymakamı Onur Özaydın’ı makamında ziyaret etti.

Deprem sürecinde merkezde verdiği mücadelenin yanı sıra Erzin’deki görevi sürecinde de üst düzey performansı dolayısıyla Kaymakam Özaydın’ı kutlayan Vekil Kara, ziyaretinde ayrıca ilçede devam eden çalışmaları değerlendirdi. Vekil Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Özaydın, Erzin’in gelişimi için çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Vekil Kara; “Şehrimizde görev yapan kaymakamlarımız bizim için önemli bir paydaş oldular, olmaya da devam edecekler. Erzin Kaymakamımız Sayın Onur Özaydın’ı makamında ziyaret ettik. Erzin hakkındaki güncel gelişmeleri ve tasarıları ele alan verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Özaydın’a hem deprem sürecindeki hem de sonrasındaki yönetimi, hizmetleri ve gayretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.