VEKİL KAŞIKÇI, GENÇLERİ DİNLEDİ

VEKİL KAŞIKÇI, GENÇLERİ DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı Kırıkhan’da İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleşen organizasyonda gençlerle buluştu.

Kırıkhan için söyleyecek sözüm var adlı organizasyon çerçevesinde Kırıkhan’ın sorunlarını gençlerden dinleyen Kaşıkçı, çözüm önerilerini de gençlerle tartıştı. Kırıkhan ilçe Başkanı Hamza Cirnooğlu başkanlığında Kırıkhanlı vatandaşlara kentin sorunlarının kaleme dökme fırsatı verilirken, “Kırıkhan İçin Bir Fikrim Var” adı altında başlatılan kampanyaya ilk günden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi görüldü.

KAŞIKÇI: 2023’TE ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

Programda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Teşkilatımız olarak Ar-Ge komisyonumuzun bize program olarak sunduğu ve çalışmalarıyla yaptığı “Kırıkhan için Benimde Bir Fikrim Var’ projesi ile bugün halkla buluşuyoruz. Halkımız Kırıkhan’da ne görmek istiyor, bizim projelerimizin dışında Kırıkhan için ne yapılmasını ister, fikirlerini almak ve onların fikirleri doğrultusunda da bizde projelerimizi geliştirmek ve o doğrultuda yeni projeler oluşturmak istiyoruz. Bizim derdimiz insanlara hizmet etmek. İnsanların derdiyle dertlenmeliyiz. Sorunlarına çözüm bulmalıyız. Gelin sorunları beraber konuşalım, ne yapabileceksek yapalım. Üst makamlara aktaralım. Biz liderimizin baktığı doğrultudan siyasete bakmaya çalışıyoruz. Önce ülkem ve milletim, sonra partim. Bizim işimiz insanların dertlerini dinlemek, bu dertlere çözüm bulabilmek. 2023 çok önemli bir seçim. Cumhur İttifakı ile devletimizin tekrar ayağa kalktığı bir dönem. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz her daim devletimizin, milletimizin yanındayız. 2023 için de ‘Hedef 2023 Aday Belli Karar Net’ sloganımızla Cumhur İttifakı adayımız bellidir. 2023’te de benim şahsi fikrim büyük bir zaferle seçimden galip geleceğimize inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi tek bir yumruktur. Hepimiz bir yerdeyiz. Biz saflarımızı çok sık tutuyoruz. Cumhur İttifakı ile beraber karşıdaki ittifaka karşı mücadelemizi veriyoruz” diye konuştu.

Kırıkhan’da karşılarına çıkan sorunları, sıkıntıları, yapılması gerekenleri ve kafalarındaki projeleri yazan vatandaşlar sorunlarında kısa sürede çözülmesini istedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.