VEKİL ÖZEL VARSA HATAY’DA SORUN YOK

VEKİL ÖZEL VARSA HATAY’DA SORUN YOK

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, 15 ilçeden ziyaretçilerine kapılarını ardına kadar açmasının ardından kendisine iletilen tüm istekleri çözüme kavuşturuyor.

İskenderun’da bulunan danışma ofisinin yanı sıra sık sık il ve ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Özel, burada da vatandaşlarla istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Vekil Özel, depremle yıkılan kentte vatandaşların elektrik, su, yol, altyapı ve diğer tüm konularda ihtiyaçlarının kısa sürede karşılanması konusunda ilgili birimlerle anında temasa geçerek vatandaşların sorunlarının çözülmesini sağlıyor.

YEREL YÖNETİMLE MERKEZİ İDARENİN BİRLEŞMESİ AVANTAJ OLDU

REKLAM ALANI

Milletvekili Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması ile merkezi idare ve yerel yönetimin aynı çatı altında birleşmesinin avantajını yaşadıklarını, bu sayede vatandaşların sorunlarının tek elden çözülebildiğini belirtti. Hatay’da artık kimsenin çaresiz olmadığını kaydeden Vekil Özel, Hatay’ın 15 ilçesinden tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğunu bir kez daha ifade etti.

VATANDAŞLAR VEKİL ÖZEL’DEN MEMNUN

Hataylı vatandaşlar, tüm isteklerinin karşılanması dolayısıyla Milletvekili Özel’den memnun olduklarını belirttiler. Yaz aylarıyla birlikte depremzedelerin isteklerinin doğal olarak arttığını kaydeden vatandaşlar, tüm isteklere rağmen Türkiye Cumhuriyeti’nin de hiçbir vatandaşını açta açıkta bırakmayacak kadar büyük olduğunu, depremzedelerden tasarruf edilmediği için çok memnun olduklarını ifade ettiler. Milletvekili Özel’e teşekkürlerini sunan vatandaşlar, çalışmalarında da başarı dileklerini ilettiler.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.