Meşale Gazetesi

VEKİL ŞAHİN, GAZİLERİ UNUTMADI

VEKİL ŞAHİN, GAZİLERİ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Vekil Şahin’e CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ve Serkan Topal da eşlik etti.

Vekil Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşları olan ve tarihin yakın tanıkları konumundaki gazilerle yakından ilgilendi. Milletvekili Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ile de sohbet ederek gazilerin istek ve şikayetlerini dinledi. Gazilerin kendilerine Ulu Önder Mustfa Kemal Atatürk’ün emaneti olduğunu belirten Vekil Şahin, her zaman gazilerin emrinde olduğunu kaydetti.

ŞAHİN: GAZİLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Gazilere çok şey borçlu olduklarının altını çizen Milletvekili Şahin, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek Hatay Şube Başkanımız Mehmet Ramiz Bakır, kıymetli gazilerimiz ve sevgili aileleri ile bir araya geldik. Egemenlik ve bağımsızlık uğruna canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi çok şey borçluyuz. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimizin Gaziler Gününü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.