VEKİL ŞAHİN KENT KONSEYİ TOPLANTISINA KATILDI

VEKİL ŞAHİN KENT KONSEYİ TOPLANTISINA KATILDI

İskenderun Kent Konseyi genel kurulu Belediye Kültür Merkezi’nde 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin de katıldı.

Yazışmalarda kullanılmak üzere geçici logo kabul edildi, toplantı katılımcılarının logo ile ilgili görüş ve önerileri kaydedildi, bir sonraki genel kurul toplantısında alternatif logo taslaklarının yeniden görüşülmesi kararlaştırıldı. Masrafları Mimarlar Odası tarafından karşılanmak üzere İskenderun Sahili’nde Büyük İskender Heykelinin yapılması konusu görüşüldü, Konsey yürütme kurulu üyesi Mimar Nesrin Okur bu konuda genel kurul üyelerine bilgi verdi, yapılan oylama ile konunun İskenderun Belediye Meclisine sunulmasına karar verildi. Yasak olmasına rağmen İskenderun’da bazı esnafların çocuklara maytap sattıkları, maytap patlatılması sonucunda bazı çocukların zarar gördüğü genel kurulda dile getirildi.

ÇALIŞIR, GENEL KURULA BİLGİ AKTARDI

Başkan Dr. Vahit Çalışır, bu konuda genel kurula bilgi aktardı. İskenderun Belediye Meclisine sunulmak üzere, çocuklara maytap satan işyerlerinin 6 ay boyunca çalışma ruhsatlarının men edilmesine yönelik teklifi oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurul toplantısında Konseyin Gençlik, Kadın ile Engelliler komisyonlarına başkanlar seçildi, bu komisyonların bir an önce oluşturulması ve faaliyetlerine başlaması istendi. İskenderun kent Konseyinin genel kurul toplantısına katılan Hatay Milletvekili Suzan Şahin konseyin çalışmalarına yön vermek üzere tekliflerini içeren bir konuşma yaptı. Ayrıca, konseyin genel kurulunu oluşturan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaptıkları konuşmalarla çok çeşitli konulardaki talep ve tekliflerini konsey yürütme kuruluna ilettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.