VEKİL TOPAL NAKLİYECİLERLE BULUŞTU

VEKİL TOPAL NAKLİYECİLERLE BULUŞTU

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Mersin’de düzenlenen Mersin’de Lojistik Sektörü Temsilcileri ve Nakliyeciler ile buluşma toplantısına katıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, nakliye ve lojistik sektörünün sorunlarını dinlemek üzere Mersin’de Büyük Nakliyeci Buluşması’nı gerçekleştirdi.

BU BÖLGE DÜNYAYA HİTAP EDECEK

Toplantıya katılan Vekil Topal, nakliyecilerin sorunlarını yerinde dinledi. Vekil Topal, katıldığı toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Direksiyon başında alın teri döken değerli arkadaşlarım. Burada lojistik köyü kuracaksak, lojistik köyün kurulmasından ötürü ortaya bir rant çıkacak. O rantın sahibi o köyü kullananlardır. Onlara hakça bölüştürdüğünüz zaman kimse aç, açıkta kalmaz. Herkes hayatından memnun olur. Alın teri döker, kazanır ve huzur içinde yaşar. Onlar huzur içinde yaşadıkça biz de huzur içinde yaşarız. Mersin, sadece bu bölgenin değil, sadece Türkiye’nin değil, sadece Avrupa’nın değil, dünyanın çok önemli bir merkezi haline gelecek, göreceksiniz. Allah nasip eder iktidar olursak, göreceksiniz en önemli merkez haline en geç 8, 9 yıl içinde gelecek. Böylece bu bölge, sadece Türkiye’ye ve Akdeniz ülkelerine hizmet veren bir bölge değil, bu bölge dünyaya, özellikle Avrupa ve Amerika’ya en büyük hizmeti götürecek olan bölge olacak” dedi. Toplantıya ayrıca CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da katıldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.