VEKİLLERDEN AK PARTİ HASSA TEŞKİLATINA ZİYARET

VEKİLLERDEN AK PARTİ HASSA TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Yayman, AK Parti Hassa İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda Hassa İlçe Başkanlığı’na atanan Cafer Sarı ve yönetimiyle bir araya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette iki vekile Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve AK Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı eşlik etti.

ÇELİK VE YAYMAN’DAN SARI’YA DESTEK Kendilerini karşılayan çok sayıda partiliye hitap eden vekil Çelik, “AK Parti Hassa İlçe Başkanlığına atanan Cafer Sarı ve yönetimiyle bir araya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. İlçeye hizmet için her zaman koordine halinde olacaklarını belirten Çelik, İlçe Başkanı Sarı’ya görevinde başarılar diledi. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da Başkan Sarı ile birlikte Hassa’yı yarınlara taşımak için çalışacaklarını ve yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi. Ziyaretin sonunda vekiller vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinlediler. Haber: Cemil TARHAN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.