VELİLER OKUL DUVARINI RESİMLER İLE GÜZELLEŞTİRDİLER

VELİLER OKUL DUVARINI RESİMLER İLE GÜZELLEŞTİRDİLER

Bölgemiz Anaokulları arasında eğitim alanında sergiledikleri başarılar ile dikkatleri üzerinde toplayan Sabiha Gökçen Anaokulu’nun dış duvarları veliler tarafından gönüllü bir biçimde yapılan resim çalışmaları ile güzelleştirildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bal önderliğinde gerçekleştirilen çalışmaya  Okul Müdürü Şerif Cangaz,Müdür Yardımcısı Sevil Arslantaş,Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı ve Papatyalar Sınıf Annesi Hatice Elveren,Öğretmenler  ve Veliler de resim çizerek destek verdiler.

Sabiha Gökçen Anaokulu sınıfları Papatyalar,Minik Kalpler, Elma Şekerleri, Deniz Yıldızları, Doğa ve Güneş sınıflarını ifade eden resim çalışmaları çok beğeni toplarken herkesten tam not almayı başardı.

Okul Aile Birliği olarak çocuklarının  eğitimlerine önemli katkı sağlayan okullarına böyle bir çalışma yapmaya karar verdiklerini ve aldıkları olumlu dönüşler sonucunda da ne denli güzel bir işe imza attıklarını gördüklerini ifade  eden Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bal yaptığı açıklamada :” Resim benim uzmanlık alanım.Okul Aile Birliği yönetimiz ile böyle bir karar aldıktan sonra hızlı bir biçimde kolları sıvayarak çalışmalarımıza başladık.Yaptığımız çalışma tamamen gönülülük esasına dayanmaktadır.Biz duvarlarda resim yaparken Okul Müdürü Şerif Cangaz’ın ,Müdür Yardımcısı Sevil Arslantaş’ın ,Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin bizlerle beraber çalışmaları ortaya harika bir iş çıkmasına sebep oldu.Okulumuzun dış duvarları sınıflarımızın isimlerine göre resim çalışmaları ile bezendi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.