YALÇIN: KARAMAĞARA’YI DÜNYAYA TANITACAĞIZ

YALÇIN: KARAMAĞARA’YI DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin en değerli turizm destinasyonu Karamağara Koyunu dünyaya tanıtacaklarını belirtti.

Kıvrımlı yollarının sonunun maviyle yeşilin kesiştiği noktasında yer alan Doğu Akdeniz’in saklı cenneti Yayladağı’nın en güzel köşesi Karamağara Başkan Yalçın’ın çalışmalarıyla ön plana çıkartılıyor. Daha önce dünya dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen ile rekora imza atılan bölgede dalış akademisi de kuruldu. Yollarda düzenlemelere de imza atan Başkan Yalçın, bölgenin turizm destinasyonu haline gelmesi için yoğun çaba harcıyor. Bölgeye sadece deniz yoluyla değil kara yoluyla da ulaşımın kolaylaşması için önemli adımlar atan Başkan Yalçın, TRT Haber kanalına konuyla ilgili demeç verdi.

“AMACIMIZ KARAMAĞARA’NIN TANITIMI”

REKLAM ALANI

Amacının cennetten bir köşe niteliği taşıyan bu bölgeyi dünyaya tanıtmak olduğunu belirten Başkan Yalçın açıklamasında; “İlk projemiz dalış akademisi projemizdi. Bu projeyi tamamladık. Dalış okulumuzu da açtık. Gelecek aylarda faaliyete girmiş olacak. Alanımız 101 dekardan oluşuyor. Geri kalan kısmını da günübirlik misafirlerimiz için restoran, rekreasyon alanları, üçüncü plaja iniş için açacağız. Dünya rekoruna ev sahipliği yapan Doğa Harikası Karamağaramızı tüm dünyaya tanıtmakta kararlıyız” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.