YALÇIN’DAN GENÇLİK AŞISI

YALÇIN’DAN GENÇLİK AŞISI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, gençlere yönelik projeleriyle dikkat çekiyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelmesini önemseyen Başkan Yalçın, vaktinin çoğunu gençlere yönelik projelerle ve gençlerle geçiriyor.

Başkan Yalçın, gelecek nesillere daha güzel bir Yayladağı bırakma prensibi ile yapılan çalışmaları gençlere tanıtmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Yalçın, Belediye Meclis Üyesi Hasan Ay ile birlikte Şenköy ve Turfanda Mahalleleri’nden gençleri Devrent Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Sona erecek olan eğitim yılı dolayısıyla öğrencilerin stres atmalarını amaçladıklarını belirten Yalçın, öğrencilerle yakından ilgilendi.

YALÇIN VATANDAŞLARI YAYLADAĞI’NA DAVET ETTİ

Gençlere tesisleri tanıtan Başkan Yalçın, gençlere her zaman buraya gelerek hem stres atabileceklerini, hem de kendilerini geliştirebileceklerini belirtti. Gençlere ve tüm vatandaşlara hitap eden kütüphaneden de söz eden Yalçın, kütüphanenin herkese açık olduğunu belirtti. Gençlere teşekkür eden Yalçın, tüm vatandaşları Yayladağı’na davet etti. Yalçın; “Şenköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini, yanı sıra Turfanda Mahallemizden gelen gençlerimizi Devrent Sosyal Tesisleri’mizde ağırladık. Geride bırakılan eğitim yılının son günlerinde doyasıya eğlenen çocuklarımıza ve öğretmenlerimize verimli bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.