YALÇIN’DAN ÖNTÜRK’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

YALÇIN’DAN ÖNTÜRK’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye 4 ay gibi kısa sürede rekor seviyede asfaltlı yol kazandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

Depremin ardından hasar alan ve yoğun yerleşime uğrayan Yayladağı’nın ulaşım altyapısının iyileştirilmesi adına çalışmaların süreceğini kaydeden Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “İlçemizin her köşesinde daha iyi ulaşım sağlamak amacıyla, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) uhdesinde bulunan bağlantı yolları, yıllar sonra asfalt ve sathi kaplama ile buluştu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, yol ağlarımızın büyük bir kısmını 6 ay içerisinde asfaltlayacak ve sathi kaplama ile kaplayacağız. Kısa sürede 6,5 km sıcak asfalt ve 22 km sathi kaplama yapıldı. Hız kesmeden, diğer bağlantı yolları da yakın zamanda tamamlanacak olup, ilçemizdeki 134 km yol ağı konforlu bir hale getirilecektir. Göreve gelmesinin ilk 4 ayında çözüme kavuşturduğu yol ağlarının yapımından dolayı HBB Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Yayladağı Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümet el ele, Yayladağımızda bir karış yer kalmayıncaya kadar hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.