“YALNIZ DEĞİLSİN HATAY” KONSERİNE YOĞUN İLGİ

“YALNIZ DEĞİLSİN HATAY” KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Ülkü Ocağı Genel Merkez sanatçıları Ali Kınık ile İlyas Öztürk sahne alacakları “Yalnız Değilsin Hatay” konseri yoğun katılım ile gerçekleşti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Expo Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konsere 15 ilçeden katılımın olduğu gözlenirken, Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlara moral ve destek vermek amacıyla düzenlenen konser amacına ulaştı.

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’in ev sahipliğinde gerçekleşen “Yalnız Değilsin Hatay” Konserine Hatay Vali Yardımcısı M. Miraç Topaloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Timur Şaşmaz,Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Oğuzhan Karamık ve Ömer Yıldız ,Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, MHP Hatay KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven, Türk Eğitim-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Solğun, Türkav Hatay İl Başkanı Mehmet Delioğlu,MHP İlçe başkanları,Ülkü Ocakları ilçe başkanları,STK başkanları ile çok sayıda Ülkücü ve Asena katıldı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.