YANGINLAR BİZLERİ DERİNDEN YARALADI

YANGINLAR BİZLERİ DERİNDEN YARALADI

Hatay’ın Belen, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde ormanlık alanda çıkan yangında zarar gören oksijen depolarımızın yeniden yeşillendirme çalışmaları konusunda Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu olarak hazır olduklarını belirten Abdurrahman Taşçıoğlu sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulundu. Taşçıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi ‘’ Birbirinden ayrı güzellikleri ve kültürleri içerisinde barındıran Hatay’ımızın 2 ay içerisinde 2 farklı yangına maruz kalması bizleri derinden yaralamıştır. İzlemekte ve görmekteyiz ki yüce devletimiz tüm unsurlarını ilk andan itibaren tüm gücüyle yangınlara müdahale etmiş ve gereken çabalar sarf edilmiştir’’ dedi.

BİZE DÜŞEN HER GÖREVE HAZIRIZ

Yangınların çıkış nedenlerinin en derin şekilde araştırılacağından ve gerekenlerin sonuna kadar yapılacağına inancımız tamdır diyen Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu açıklamalarını şu sözler ile sürdürdü ‘’ Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu olarak sahada fiilen çalışan yangın söndürme ekibi başta olmak üzere emeği geçen herekse teşekkür ediyoruz. Bundan sonra atılacak adımlarda zayiatların giderilmesi ve yeşillendirme çalışmaları konularında federasyon olarak yetkililerimizin alacağı her kararda yanlarında olduğumuzu ve bize düşen her görevi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim’’ dedi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.