YAPAR’DAN AİLELERE MESAJ; “ÇOCUKLARIMIZI YAPAY ZEKAYA HEP BİRLİKTE HAZIRLAYALIM”

YAPAR’DAN AİLELERE MESAJ; “ÇOCUKLARIMIZI YAPAY ZEKAYA HEP BİRLİKTE HAZIRLAYALIM”
  • Güncel
  • 1 Ağustos 2024 14:31
  • A+
    A-

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Save The Children ve Antakya Belediyesi Toplum Merkezi ortaklığında yürütülen proje faaliyetleri kapsamında akademik destek gruplarında hizmet sağlanan çocuklara yönelik düzenlenen “Okula Dönüş” etkinliğine katıldı.

Başkan Yapar, tohum ekimi ve resim sergisi gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklarla sohbet ederek güzel vakit geçirdi. Etkinliğin ardından çocuklara gözlük ve dijital işitme cihazları hediye eden Başkan Yapar, çocukların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişmesi ve güzel zaman geçirmeleri için bu tarz etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

Ailelere de tavsiyelerde bulunan Başkan Yapar; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hatay’da eğitim kalitesinin artması, çocuklarımızın dünyaya entegre olması ve bilimsel çalışmalara yönelmesi bu yüzden çok kıymetli. Bizler de aileler olarak bu gibi çalışmalarla birlikte geleceğin teminatı çocuklarımıza yapay zeka dünyasını biraz olsun gösteren çalışmaları arttırmalıyız. Sadece tablet alarak veya ders çalışarak değil, yeni dünyaya alışmalarına sağlayacak planlamalar yapmalıyız.” şeklinde konuştu.Başkan Yapar, etkinliğe katılan tüm çocuklara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri, Başkan Yapar’a başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.