YARAR’DAN İSKENDERUN’DA PERSONELE ZAM MÜJDESİ

YARAR’DAN İSKENDERUN’DA PERSONELE ZAM MÜJDESİ

BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Hatay İl Başkanı Ömer Yarar, İskenderun Belediyesi’ndeki memur personele yönelik %100’lük zamma imza atıldığını açıkladı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden Başkan Yarar, belediyede çalışan 258 Memur ve Sözleşmeli Memuru kapsayan, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni % 100’lük bir zam oranıyla imzaladıklarını belirtti.

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya katkılarından ve personele verdiği değerden dolayı teşekkür eden Yarar, “Ekonomik dengesizliği yaşadığımız zorlu günlerimizde sendikal mücadelemiz sonucu elde ettiğimiz kazanımımız olan Sosyal Denge Sözleşmemizin çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışanlarının sosyal dengesini önemseyerek yüzümüzü güldüren moral ve motivasyonumuzu yükselten İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’nın şahsında emeği geçen yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

TOSYALI: ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da imzalanan anlaşmanın çalışanlara hayırlı olmasını ve dileyerek güle güle kullanmalarını istedi. Tosyalı; “Belediyemiz ile BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında; 258 Memur ve Sözleşmeli Memurumuzu kapsayan, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni % 100’lük bir zam oranıyla imzaladık. Hep birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermek için daha çok çalışacağız. İmzalamış olduğumuz bu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.Anlaşma programı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.