YARDIM TIR’I İSKENDERUN’DAN İDLİB’E UĞURLANDI

YARDIM TIR’I İSKENDERUN’DAN İDLİB’E UĞURLANDI

İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi ve din görevlileri ile hayırsever halkımız tarafından hazırlanan yardım TIR’ı Suriye’nin İdlip şehrine ulaştırılmak üzere İskenderun’dan uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’ nın işbirliğiyle sınır ötesinde bulunan Suriyelilere ulaştırılmak amacıyla “Yolun İyilik Olsun” adı altında organize edilen kampanya kapsamında İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi, din görevlileri ve hayırsever halk tarafından katkı sağlandı.

İçeriğinde çeşitli yardım malzemeleri ve kömür bulunan Yardım TIR’ını uğurlamaya Kaymakam İskender Yönden ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Müftüsü Osman Şekerci ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın temsilcileri katıldı.Yardım TIR’ı İdlib Bölgesinde çadırda yaşamakta olan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yola çıktı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.