YARDIMA VEFA

YARDIMA VEFA

Antakyalı SMA hastası Nefes Bebek için Hatay Barosu tarafından yardım kampanyası başlatılması ve Adliye içinde stant oluşturulması girişimi, Nefes Bebeğin ailesinde sevinçle karşılanırken, bebeğin yakınlarınca Baro Başkanlığı’na ziyarette bulunuldu.Nefes Bebeğin SMA Tip1 hastalığı ile mücadelesine Baro tarafından verilen destek için, Nefes Bebeğin amcası Tufan Yeşil ve Nefes Bebeğin gönüllüleri Ezgi Harbalioğlu, İlkay Perdi ile Stj Av. Alpin Berberoğlu tarafından Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’a tablo takdim edildi.

Hatay Barosu’ndan, gerçekleşen ziyaret için dün şu açıklama yapıldı: “Gelin, Nefes Bebeğe nefes olun! Hatay Adliyesi’ndeki standı ziyaret edin veya verdiğimiz İBAN’a bağışta bulunun. Nefes Bebeğin, ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip1 ile mücadelesine katkıda bulunun. İhtiyacı olan gen terapisini alabilmesi için çok az zamanı kaldı. Hep birlikte başarabiliriz. Nefes Yeşil’e umut olabiliriz. Alıcı Nilay Yeşil, İban: TR 82 0001 0004 4696 1008 6550 04.”Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.