YAŞLILAR BAŞIMIZIN TACI

YAŞLILAR BAŞIMIZIN TACI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir” dedi.Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yaşlılar Günü dolayısı ile Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünün organizasyonunda yaşlı vatandaşlarımız ile bir araya geldi.Yaşlı vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Başkan Tosyalı,” Belediyemiz, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Yaşlılar Günü dolayısı ile düzenlenen ücretsiz tekne turu organizasyonunda geçmişten geleceğe gönül köprüsü kuran kıymetli büyüklerimiz ile bir araya geldik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından değerli büyüklerimize çeşitli ikramlarda bulunarak keyifli zaman geçirmelerini sağladık ”dedi.

HER DAİM YANLARINDAYIZ

Başkan Tosyalı,” Tekne turunun ardından Belediyemize ait Doğan Restaurant Cafede düzenlenen yemek programında kıymetli büyüklerimiz ile bir araya geldik. Değerli büyüklerimizin istek, talep ve düşüncülerini dinledik. Geçmişten geleceğe köprü olan kıymetli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü minnetle, saygıyla kutluyorum. Her daim yaşlı vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.Yaşlı vatandaşlar ise göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.