YAVUZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

YAVUZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

YAVUZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Hatay’ın tanınmış köklü ve saygın ailelerinden biri olan Yavuz ailesinin kıymetli büyüğü iş insanı, kuyumcu Hacı Kasım Yavuz dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Güler Nakliyatın sahibi Ahmet Bünyamin Yavuz’un babası olan merhum Hacı Kasım Yavuz’un cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinden öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile kabristanına defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine AK Parti Hatay Milletvekilli Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay İl Başkan Vekili Mehmet Ali Yanmaz, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Ak Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Ak Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Antakya Şoförler Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Ak Parti Hatay İl ve İlçe Kadın kolları yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri, İşadamları, Akraba ve sevenleri katılım göstererek Yavuz ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Hacı Kasım Yavuz için taziyenin Antakya Emek mahallesi Pazar alanı yanında bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.


Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Merhum Hacı Kasım Yavuz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.