YAVUZ SULTAN SELİM 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI

YAVUZ SULTAN SELİM 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI

Yayladağı ilçesine bağlı Yukarıokçular yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

BİLGİLİ: TOPLUMUN HER KADEMESİNE DİN HİZMETİ ULAŞTIRIYORUZ

Programda konuşan İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili şunları söyledi: “Kültürümüzde 7’den 70’e eğitim diye bir söz vardır. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak  7’den önce 70’ten sonra diye bunu tashih edip devam ediyoruz. Dolayısıyla toplumun her kademesine Din Hizmetini ulaştırmak gayretiyle çalışıyoruz. Başta İlçe Müftüsü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yayladağı’mıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

YALÇIN: MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın açılışta yaptığı konuşmada; “Yukarıokçular Mahallemizde yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılışını kıymetli hemşerilerimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Yukarıokçular mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.  Konuşmaların ardından kuran kursu kurdele kesimi ile hizmete girdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.