YAVUZYILMAZ, BAŞKAN YAVAŞ İLE BULUŞTU

YAVUZYILMAZ, BAŞKAN YAVAŞ İLE BULUŞTU

Kırıkhan önceki dönem İYİ Parti Belediye Başkan Adayı deneyimli siyasetçi Erhan Yavuzyılmaz, Hatay’a programlara katılmak üzere gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile buluştu. Siyasette yılların deneyimli ismi olan ve başkenti 3 yıldır yöneten Yavaş ile uzun süren bir sohbet gerçekleştiren Yavuzyılmaz, Başkan Mansur Yavaş’tan belediyecilik ile ilgili bilgiler aldı. Önümüzdeki dönemde de belediye başkanlığına göz kırpan Yavuzyılmaz, engin belediyecilik tecrübesi olan Mansur Yavaş’tan önemli bilgiler edindi.

MANSUR YAVAŞ’IN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Geçmiş dönemde de Beypazarı Belediye Başkanlığı yapan Yavaş, 18 Nisan 1999 seçimlerinde MHP’den aday olup %51 oy oranıyla 8,500 oy alarak Beypazarı Belediye Başkanı oldu. Tarihî Beypazarı konaklarının restorasyonu ve binlerce yıllık Beypazarı tarihini koruma çalışmalarıyla “2001 Yılının En İyi Yerel Yöneticisi”, Türk Dil Kurumu tarafından Türkçenin korunması nedeniyle verilen onur ödülü, doğa savaşçılarının “Çevre Ödülü” gibi ödülleri aldı. 24 Eylül 2004 tarihinde TÜSİAV tarafından “Yılın Belediye Başkanı” seçildi. Mansur Yavaş, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde CHP’nin adayı oldu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Başkan Yavaş, “şeffaf yönetim” anlayışı ve toplumun “yoksul ve en korunmasız” kesimlerini destekleyen çalışmaları ile Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’ne layık görüldü.

YAVUZYILMAZ, BAŞKAN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Siyasi hayatı başarılarla dolu olan ve halk tarafından da sevilen Başkan Yavaş ile sohbetinde önemli bilgiler edinen Erhan Yavuzyılmaz, sohbetinden çok memnun kaldığı Başkan Yavaş’a teşekkür etti. Yavuzyılmaz, Başkan Yavaş ile buluşmasının ardından sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajında, “2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent ödülüne layık görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile Hatay’ımızda bir arada olduk. Tecrübelerinden ve düşüncelerinden faydalandığım Mansur Başkanıma göstermiş olduğu ilgi, alaka, hoş sohbetinden ve ayrıca ayırmış olduğu zamandan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.