YAVUZYILMAZ, ÇİFTÇİNİN ALIN TERİNE ORTAK OLDU

YAVUZYILMAZ, ÇİFTÇİNİN ALIN TERİNE ORTAK OLDU

İYİ Parti Kırıkhan geçmiş dönem Belediye başkan adayı olan Kırıkhan’ın sevilen ismi Erhan Yavuzyılmaz, ilçede vatandaş ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olan Yavuzyılmaz, ilçeye bağlı Adalar Mahallesi’nde tarlada evlerinin geçimi için biber toplayıp alın teri döken Hikmet Açık isimli çiftçinin alın terine ortak oldu. Tarlada çalışan bir aileyi ziyaret eden Yavuzyılmaz, vatandaşların yanlarına giderek çalışmalarına yardımcı oldu. Bereketli bir hasat dönemi dileyen Yavuzyılmaz’a vatandaşlar yakın ilgi gösterdiler. Çiftçi Hikmet Açık, ilgi ve alakasından dolayı Yavuzyılmaz’a teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.

YAVUZYILMAZ’DAN HASTA ZİYARETİ

Vefaya büyük önem veren Erhan Yavuzyılmaz, Gölbaşı Mahallesi’nde rahatsızlığı bulunan Taha Erken isimli vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Erken ile sohbet eden Yavuzyılmaz, geçmiş olsun dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Taha Erken de ziyaretinden memnuniyet duyduğu Yavuzyılmaz’a ilgisinden dolayı teşekkür etti. Yavuzyılmaz, her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek, kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.