YAVUZYILMAZ DAĞ CEYLANLARINI BESLEDİ

YAVUZYILMAZ DAĞ CEYLANLARINI BESLEDİ

Kırıkhan’ın sevilen simalarından İYİ Parti geçmiş dönem belediye bakan adayı Erhan Yavuzyılmaz, Kırıkhan’da her gün farklı bir etkinlik gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’de sadece Kırıkhan’ın İncirli Mahallesi’nde 13 bin dönümlük alanda özenle korunan ve nesli tükenme tehlikesi altındayken korunma altına alınan dağ ceylanlarını ziyaret eden Yavuzyılmaz, dağ ceylanlarının korunması için farkındalık oluşturmak amacında olduğunu kaydetti. Nesillerinin tükenme tehlikesine işaret eden Yavuzyılmaz, gazella gazella adıyla bilinen dağ ceylanlarının özenle korunduğunu belirterek, tüm vatandaşların da bu konuya özen göstermesini istedi.

YAVUZYILMAZ: SİZ DE DAĞ CEYLANLARINI AİLENİZ İLE ZİYARET EDİP YAKINDAN GÖRÜN

Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada; “Türkiye’de sadece Hatay Kırıkhan İncirli Köyü bölgesinde 13 bin hektarlık alanda yaşayan ve nesli tükenme tehlikesi altında olan ‘Gazella Gazella’ türü Dağ Ceylanları özel olarak korunuyor. Bugün ziyaret ettiğimiz Doğa Koruma ve Milli Parklar Alanını gidip aileniz ile yakından görmenizi tavsiye ederim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.