YAVUZYILMAZ VATANDAŞIN YANINDA

YAVUZYILMAZ VATANDAŞIN YANINDA

İYİ Parti’nin Kırıkhan’daki temsilcilerinden olan Erhan Yavuzyılmaz, ilçe genelinde temaslarını sürdürüyor. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret eden Yavuzyılmaz, Hikmet Hatunoğlu’nun geçtiğimiz günlerde dünya evine giren oğlunun düğününe ve emekli polis Mustafa Dokuz’un düny evine giren oğlu Emre Dokuz’un düğün törenlerine katıldı. Genç çiftlerin iyi günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteren Yavuzyılmaz, her iki düğünde de çiftlere mutluluklar diledi.

KIRIKHANLI İŞ İNSANINA VE MEKANINA ÖVGÜ

Yavuzyılmaz, Kırıkhan’a eşsiz bir tesis kazandıran girişimci Sait Buğa ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Kırıkhan’a kazandırdığı tesis için Buğa’ya teşekkür eden Yavuzyılmaz; “Elsa Kır Düğün Salonunda düğünde gördüğüm tablo gerçekten İlçemiz adına büyük kazanım. Geniş, büyük ve ferah bir Düğün Salonu. Disiplin ve çalışkanlık personelde zirvede. Ailecek işyerine sahiplenme ve görev üstlenme muazzam. Güler yüzlülük ve pratiklik personelde hat safhada. Sorumlu Müdür Talip Aybek’in idareciliği tarifsiz. Sözün kısası; İlçemize böyle nezih bir mekanı kazandıran Sait BUĞA Başkana teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yavuzyılmaz, sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.