YAYALARIN GEÇİŞİ ENGELLENİYOR

YAYALARIN GEÇİŞİ ENGELLENİYOR

Hatay’ın Antakya ilçesindeki dar sokaklara sorumsuz sürücüler tarafından motosiklet ve otomobillerin park etmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Antakya’ya bağlı Habib-i Neccar Mahallesinde yer alan bir sokakta yayaların geçiş hakkını engelleyen otomobil ve motosikletin park etmesi yine tepki topladı. Yayaların geçiş güzergahını engelleyen sürücülerin kural tanımadıkları ileri sürüldü. Antakya’nın kaldırım ve sokaklarında yürümenin işkenceye döndüğünü vurgulayan vatandaşlar, “Yetersiz kalan otoparklar yüzünden pek çok kişi aracını sokaklara park ediyor ve yayaların geçişi engelleniyor. Bu şekilde sokaklarda hoş olmayan manzaralar ortaya çıkıyor. Sürücülerin araçlarını ara sokaklar yerine daha uygun yerlere park etmeleri daha iyi olur” uyarısında bulundular.Vatandaşlar, yetkililerden soruna önlem almalarını, yayaların geçiş hakkının engellenmemesini istediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.