YAYLADAĞI BELEDİYESİ VE HBB EL ELE VERDİ

YAYLADAĞI BELEDİYESİ VE HBB EL ELE VERDİ

Yayladağı Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kentte eksik kalan hizmetlerin tamamlanması için çalışmaları gayretle sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı tüm mahallelerde hizmetlerin programlı şekilde gerçekleştiğini kaydetti. Başkan Yalçın açıklamasında; “Yayladağı Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi saha ekipleri koordineli olarak ilçemizin her noktasında hizmetlerini sürdürmektedir. Kışlak düğün salonundaki elektrik arızası giderilmesi,Kulaç Mahallesi’nde kilit taşı parke yama işlemi,Mukadder Ali Bilgili okulu inşaat alanı çalışması,İlçe Merkezinde umuma açık alanlarda sokak ve cadde temizliği,Gürışık, Çandır, Bezge mahallesi ot biçim ve hafriyat kaldırma işlemi,Çandır Mahalle Mezarlığı’nın temizliği,Dusturu Mahallesi’nde kilit taşı kaplama çalışmaları,Karaköse Mahallesi’nde kilit taşı kaplama çalışmaları,Çaksına Mahallesi’nde kilit taşı kaplama çalışmaları,Devrent Sosyal Tesisleri, Alemi çiftliği, Yayıkdamlar, Şenköy, Şakşak, Aydınbahçe, Yeditepe Mahallesi’nde atık su, gübre, kanalizasyon ve çöp konteynerlerinde böcek larvaları ilaçlaması,Atatürk Caddesi üzerinde yol ve kaldırımda bulunan işgallerin kaldırılması,Yenice Mahallesi’nde tehlike arz eden yolun yapılması için HBB fen İşleri görevlisi ile çalışmalar yapılmakta olup görülen olumsuzluklara Zabıta Ekibimiz tarafından müdahale edilmesi,Leylekli, Yeditepe, Çandır Mahallesi yol yama çalışması.Gözlüce, Çakı, Kurtuluş, Gürışık, Okçular, Şenköy, Kızılçat, Lobas, Hisarcık, Tutlubahçe, Aşağıpulluyazı, Sebenoba Mahallesi fosseptik çukuru temizliği,Görentaş, Dusturu Mahallesi üretim ve bağlantı yolları bakım işlemi,Atatürk Caddesi üzerinde kaldırımda yaya geçişlerini engelleyen reklam flamaları kaldırılması,İlçe Merkezimizde kurban kesim yeri hazırlanması,Atatürk Caddesi’ne çıkan ara yollarda trafik geçişi için gerekli önlemlerin alınması, Merkez Hristiyan Mezarlığı’nın temizliğinin yapılması işlemleri gerçekleştirilmiştir. Desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.