YAYLADAĞI BEYAZ ESARETE MAHKUM EDİLMEYECEK

YAYLADAĞI BEYAZ ESARETE MAHKUM EDİLMEYECEK

Yayladağı’nda Belediye Başkanı Mehmet Yalçın öncülüğünde kar ile yoğun mücadele gayretle sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Cemil Ceylan ile kar yağışının ilk gününden itibaren çalışmaları denetlemek için sahada olan Başkan Yalçın, vatandaşları ziyaret ederek süreç ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak vatandaşların isteklerini dinliyor. Başkan Yalçın, ekiplere seferberlik emri verdiğini belirterek, ilçede tüm yollar açılana, mağdur hiçbir vatandaş kalmayana kadar ekiplerin çalışmaya devam edeceğini belirtti.

YALÇIN: KAR İLE MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Başkan Yalçın, çalışmaların seyri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kar ile mücadelemiz devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan Muhtarlar Dernek Başkanı Emek Çakılı ile birlikte Şenköy ve Ayışığı Mahallelerinde Acil yolların açımı için ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Mahalle bağlantı yollarında karla kaplı alanlarda ulaşımın aksamaması ve mağduriyet yaşanmaması için tüm imkanları seferber ettik. Ulaşıma açılan mahallelerimizi yerinde inceledik. Yörede bulunan hemşerilerimiz bizleri sıcak evlerinde ağırladılar, kendileriyle sohbet ettik” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.