Meşale Gazetesi

YAYLADAĞI HİZMETLERLE IŞILDIYOR

YAYLADAĞI HİZMETLERLE IŞILDIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeyi kalkındırmaya devam ediyor.Merhum belediye başkanı Mustafa Sayın’ın başlattığı projeleri kısa zamanda tamamlayarak kente kazandıran Yalçın, bu hizmetlerin yanı sıra ilçeye çok sayıda kalıcı eser bırakmayı da başardı. Yayladağı’nın kabuğunu kıran isim olmayı başararak her kesimin takdirini kazanan ve her vatandaşın örnek gösterdiği Başkan Yalçın, hizmetler için Ankara ve Hatay arasında mekik dokuyarak kentine çok sayıda projeyi daha kazandırdı.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Milletvekili Sabahat Özgürsoy’un tam desteği ile başkent Ankara’da hizmetleri ilgilendiren tüm bakanlarla dirsek temasını kesmeyen Başkan Yalçın, hizmetlerin duraklama yaşamadan tamamlanmasını sağlıyor. Her bakana bir telefon kadar yakın olan Başkan Yalçın, bu sayede vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini kısa zamanda gideriyor. Halk ziyaretlerini eksik etmeyen Başkan Yalçın, vatandaşlardan aldığı istekleri en kısa sürede yerine getirerek vatandaşın yüzünü güldürüyor.

HİZMET GİTMEYEN MAHALLE YOK

İlçeye bağlı tüm mahallelerde sorunlu bölgelere neşter vuran Başkan Yalçın, ilçenin kangren olmuş sorunlarını da bir bir çözüyor. Başkan Yalçın, son olarak görüşme gerçekleştirdiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan ilçenin eksiği olan TOKİ projesi ve diğer tesis projeleri için de destek istedi. Bakan Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yalçın, vatandaşlara müjdeli haberler vermeye devam etmek için var gücüyle çalışıyor.

VATANDAŞLARIN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ BAŞKAN “MEHMET YALÇIN”

Yalnızca Yayladağılıların değil diğer ilçelerde yaşayan vatandaşların da hizmetlerinden dolayı takdirle karşıladığı başkan olan Mehmet Yalçın, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Genç yaşına rağmen edindiği devlet tecrübesi ile hizmetlere kısa sürede erişen Başkan Yalçın, temposuyla ilçeyi adeta cennete çeviriyor.

Yayladağı’na gelerek ilçedeki hizmetlerden istifade eden Hataylı vatandaşlar, Başkan Yalçın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler. Başkan Yalçın da tüm vatandaşları Yayladağı’nın güzelliklerini keşfetmek için ilçeye davet etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.