YAYLADAĞI İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

YAYLADAĞI İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

Yayladağı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından organize edilen Yayladağı İmam Hatipliler Derneği mezunları pilav günü buluşması Yayladağı Devrent sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Programa Dernek başkanı Mehmet Çolak, Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Öztürk, İlçe Müftüsü Necat Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Ugur Erkin, Diyanet-Sen Hatay şube başkanı Hasan Urhan, Diyanet Vakıf Sen Hatay Şube başkanı Sabahattin Sağlam, Yayladağı eski belediye başkanı Mehmet Kalkan, Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Sağlam, Hatay Öncü Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Malgaç, emekli okul müdürleri, Yayladağı İmam Hatip Lisesi mezunları, öğrenciler ve çeşitli misafirler katıldı.

KATILIMCILARA PİLAV VE KAVURMA İKRAM EDİLDİ

Programda bir konuşma yapan Hatim-Der Başkanı Mehmet Çolak, İmam Hatipli olmanın Allah’ın bir lütfu olduğunu ifade ederek bu ülkenin İmam Hatiplere ve İmam Hatiplilere ihtiyacı olduğunu vurguladı. Programda İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Öztürk, Ev sahibi Ahmet Sağlam, birer konuşma yaptı. Daha sonra İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin söylediği ilahiler ve şiirler dinlendi. Program kavurma ve pilav ikramı ile sona erdi. Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Yayladağı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğine, başkan Mehmet Şerif Yarar’a Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Sağlam’a Dernek yönetim kuruluna, bu güzel etkinlikte görev alan tüm öğrencilere teşekkür edildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.