YAYLADAĞI KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

YAYLADAĞI KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Yayladağı Kaymakamı olarak görevlendirilen Muhammed Sait Baytok 4 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevine başladı.

Kaymakam Tahir Yılmaz’ın yerine Yayladağı’na atanan Muhammed Sait Baytok 4 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevine başladı. Daha önce Yayladağı ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yapan Baytok, 1988 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. 2012 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamlayan Baytok, sırasıyla Aydın – Yenipazar, Hatay – Yayladağı, Nevşehir – Gülşehir, Nevşehir – Avanos ve Yozgat – Saraykent ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Ayrıca Yayladağı Gümrük Kapısı Mülki İdare Amirliği ve Kapadokya Havalimanı Mülki İdare Amirliği görevlerini de yürüttü. 2017 yılında İspanya’ ya yurt dışı eğitimi için gitti. 8 ay süre ile Madrid Complutense Üniversitesi’nde dil eğitiminin yanı sıra çeşitli kurumlarda ve T.C. Madrid Büyükelçiliği’nde incelemelerde bulundu. Yurtdışı görevi sonrası İçişleri Bakanlığı’nca açılan kaymakamlık kursuna alındı. Kursu üstün başarı ile tamamlamasının ardından Tokat ili Yeşilyurt ilçesine atandı.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, İktisat Politikası alanında yüksek lisans yapmakta olup İngilizce ve İspanyolca bilen ve dün itibariyle Yayladağı Kaymakamı olarak göreve başlayan Muhammed Sait Baytok’a görevinde başarılar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.