YAYLADAĞI TEKSÖZ’Ü BAĞRINA BASTI

YAYLADAĞI TEKSÖZ’Ü BAĞRINA BASTI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Yayladağı’nda ziyaretler gerçekleştirdi. Yayladağı’nda yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Teksöz’ü Yayladağılılar bağrına bastı.

Başkan Abdulkadir Teksöz, Yayladağı temasları kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti. Başkan Teksöz ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla Yayladağı Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Abdullah Deliveli, Yayladağı esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Halil Emre Ergüder ve Recep Tuncer, Yayladağı esnaf ve sanatkârları odası başkanı Halil Emre Ergüder, Yayladağı esnaf kefalet kooperatifi başkanı Nevzat Gonca’yı ziyaret etti.

ESNAFLARDAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

Protokol ziyaretlerinin ardından ilçede hizmet veren esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Teksöz, tüm esnaflarla sohbet ederek değerlendirmelerde bulundu. Başkan Teksöz, ilçede sırasıyla MHP ilçe başkanı Celal Atmaca’yı işyerinde, Kasap Halil Restaurant-Fırın Tolga Ergüder’i ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Esnaflar ile ekonomi ve Hatay gündemi ile ilgili sohbet eden Teksöz, esnaflardan Mayıs ayında gerçekleşecek olan seçim öncesinde tam destek aldı. Her işyerinde büyük sevgi ve muhabbetle karşılanan Teksöz, esnafların ilgisine ve misafirperverliklerine teşekkür etti. Yayladağı için projelerinin olduğunu belirten Teksöz, esnafın kazanımları için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Başkan Teksöz, her zaman gelmekten büyük mutluluk duyduğu Yayladağı’ndan aldığı büyük destekle mutlu ayrıldı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.