Meşale Gazetesi

YAYLADAĞILILAR DERNEĞİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

YAYLADAĞILILAR DERNEĞİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Yayladağılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Mehmet Yalçın, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımlarının ulaştırıldığını açıkladı.

Başkan Yalçın, dernek üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı Sürütme, Sungur, Hisarcık, Uluyol ve Arslanyazı mahallelerinde belirlenen vatandaşlara yardımları ulaştırdı. Başkan Yalçın, yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

YALÇIN: KATKIDA BULUNAN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Yayladağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak  11 ayın sultanı Ramazan Ayı öncesi topladığımız gıda kolilerini ve 50 paket piliçi daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaçlı ailelere Dernek başkanımız Sn. Av. Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyelerimiz Osman Nuri Parlak, Fethullah Gazioğlu, Kemal Ergüder ve  Arafat Yapıcı ile birlikte teslim edildi.

Gıda kolisine katkıda bulunan üyelerimize ve paket piliçleri ihtiyaçlı ailelerimize ulaştırmamız için katkıda bulunan BEYZA Piliç’e teşekkür ederiz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.