YAYLADAĞI’NDA ÖĞRENCİLER ARASI AKIL VE ZEKA YARIŞMASI

YAYLADAĞI’NDA ÖĞRENCİLER ARASI AKIL VE ZEKA YARIŞMASI

Yayladağı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi. Yayladağı Belediyesi salonunda düzenlenen turnuvaya Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışma çerçevesinde dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

BİLGİL: TURNUVANIN KAYBEDENİ OLMADI

Eğlendirirken düşündüren turnuva ile ilgili mutluluğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil yaptığı açıklamada; “Kıymetli idareci ve öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim ve değerli velilerimizle Yayladağı’mızda bir ilk olan akıl ve zeka oyunları yarışmamızı düzenledik. Bu yarışmanın kaybedeni olmadı çok şükür.

Eğlenirken düşündük düşünürken öğrendik. Yarışmamızda derece alan ve ya alamayan her öğrencimizi, danışman öğretmen arkadaşlarımı, yarışmanın mutfak kısmında yer alan her bir arkadaşımı tebrik ediyorum.

Yarının Türkiye’sini inşa edecek kıymetlilerimiz için nice güzel organizasyonlarda buluşmak duasıyla. Herkese teşekkür ediyorum. Eğitim denince bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.