YAYLADAĞI’NDA SOSYAL FAALİYETLER SÜRÜYOR

YAYLADAĞI’NDA SOSYAL FAALİYETLER SÜRÜYOR

Yayladağı’nda Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın öncülüğünde sosyal faaliyetler hız kesmeden sürüyor.

Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali kapsamında düzenlenen 2. Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu “Dama Yarışması Turnuvası” Devrent Sosyal Tesisleri’nde yarışmacıların ilk hamleleri ile başladı. 7’den 77’ye yoğun katılımın olduğu yarışmalar oldukça eğlenceli anlara a sahne oldu. Başkan Yalçın da yarışmaları ziyaret ederek tüm yarışmacılara başarı diledi.

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi kapsamında düzenlediğimiz 2. Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu “Dama Yarışması Turnuvası” Devrent Sosyal Tesisleri’mizde yarışmacılarımızın ilk hamleleri ile başladı. Her yaştan katılımcı ile başlayan turnuvada tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim” dedi.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yayladağı’nda sosyal çalışmaların yanında yol çalışmaları da hız kesmeden sürdürülüyor. Mahallelerin daha ulaşılabilir olmasını hedefleyen Başkan Yalçın, sorunlu yollarda genişletme ve düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor. Başkan Yalçın son olarak Kurtuluş mahallesi mezarlık yol güzergahında yapımı devam eden yol genişletme ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyerek, belediye ekiplerine kolaylıklar diledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Yalçın, kısa zamanda tamamlanmasını beklediği yolun yakın zamanda kullanıma açılacağını belirtti. Vatandaşlarla da sohbet eden Yalçın, vatandaşların isteklerini dinledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.