YAYLADAĞI’NDA YOL ATAĞI SÜRÜYOR

YAYLADAĞI’NDA YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı Eğerci-Dusturu Dusturu-Kayapınar Dusturu-Çandır yolu sathi kaplama çalışmalarının sürdüğünü belirtti. 

Çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulunan Başkan Yalçın, Yayladağı Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yolların onarılmaya devam edildiğini kaydetti. Başkan Yalçın açıklamasında; “Yayladağı Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Elele. Eğerci-Dusturu Dusturu-Kayapınar Dusturu-Çandır yolu sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Programda olan; Gözlüce/Fenk, Yeşiltepe, Çandır, Aşağıpulluyazı, Yukarıpulluyazı, mahallelerinde ise sathi kaplama yakın bir zamanda başlayacaktır. Yol ağlarının yapımından dolayı HBB Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Yüksek’e, HBB Saha Amiri Şenol Bolat’a ve saha personellerimize teşekkürlerimizi sunarız. Yayladağı Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümet el ele, Yayladağı’mızda bir karış yer kalmayıncaya kadar hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.