YAYLADAĞI’NI MARKA KENT YAPACAĞIZ

YAYLADAĞI’NI MARKA KENT YAPACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın Merhum Başkan Mustafa Sayın’dan aldığı emaneti koruyarak ve başlayan hizmetleri kısa sürede tamamlayan Başkan Yalçın, ilçede binlerce kişiye de istihdam imkanı yaratan mantar ve çilek tarımını da geliştirerek ulusal ve uluslararası pazarlara açılmanın planlarını yapıyor. Kısa sürede çilekte Hatay’da zirveye oynayan Yayladağı’nın komşu il ve ülkelere de ihracat yapabilmesi için ilçeye soğuk hava depoları yapımını hızlandıran Başkan Yalçın, bunun yanı sıra teşviklerle tarım alanlarını da arttırmayı başardı.

KIŞLAK’TA SU SORUNU TARİHE KAVUŞUYOR

Kışlak Kızılgöl mevkii su problemini kökten çözüme kavuşturmak için yasal izinler alındı. HATSU tarafından Sondaj suyunun tekrar ölçümü sonrası İlçe belediyesinin destekleriyle depo yapımı ve isale hattı tamamlanacak. Başkan Yalçın, çalışmayla ilgili açıklamada, “İnşallah yakın zamanda bu bölgede su problemi kalmayacak. Bu süreci başından sonuna kadar takip eden destekleyen Geçmiş Dönem Kışlak Belde Belediyesi Başkanı Sn. Mehmet Ali Yarar’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

ABA GÜREŞİ VE ÇİLEK FESTİVALLERİ HAFTAYA BAŞLIYOR

Başkan Yalçın, 7-8 Ağustos tarihlerinde 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür sanat festivalinin düzenleneceğini açıkladı. Başkan Yalçın, 7-8 Ağustos’taki festivalin konuklarının CZN Burak ve ünlü sanatçı Kutsi olacağını belirtti. Başkan Yalçın açıklamasında, “Değerli hemşehrilerim 7-8 Ağustos tarihlerinde 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür sanat festivalimize tüm İlçemiz halkı davetlidir. 7 Ağustos Yayladağı Belediyesi Çilek Festivali Yer: Etkinlik ve Konserler Hükümet konağı önü ve Gençlik Spor Futbol sahası. 8 Ağustos Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası Yer: Devrent Sosyal tesisleri Mustafa Sayın Aba Güreşi alanı” ifadelerini kullandı. Yayladağı’nda çalışmalarını gece gündüz sürdüren Başkan Yalçın, Yayladağı’nı marka kent yapacaklarını bildirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.