YAYLADAĞI’NIN KADERİ DEĞİŞİYOR

YAYLADAĞI’NIN KADERİ DEĞİŞİYOR

Yıllardan bu yana unutulan ve hizmetten mahrum kalan Yayladağı’nda merhum belediye başkanı Mustafa Sayın’ın başlattığı hizmet atağını katlayan Mehmet Yalçın, ilçenin kaderini değiştiriyor.

İlçeye çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yalçın, bu eserlerin daha fazlasını kazandırmak için de var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yalçın, beraberindeki Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte Avcılar Mesire Alanı karşısında bulunan halı saha alanın genişletme ve çevresinde yapılan taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden de bilgi alan Başkan Yalçın, mahalle halkına yakışır bir alan olması için ekipleri yönlendirdi.

VATANDAŞ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Başkan Yalçın, vatandaşlarla istişare ederek projelere yön verme geleneğini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Gözlüce ve Aydınbahçe Mahalleleri’ni ziyaret eden Başkan Yalçın, vatandaşlara gerçekleşen ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aktarımında bulundu. Vatandaşların da taleplerini dinleyen Başkan Yalçın, projelere durmadan devam edeceklerini kaydetti. Vatandaşlar, ilçeye çok sayıda hizmeti kazandıran Başkan Mehmet Yalçın’a teşekkürlerini ilettiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.