YAYLADAĞI’NIN YILDIZI PARLIYOR

YAYLADAĞI’NIN YILDIZI PARLIYOR

Yayladağı Belediye Başkanlığı’na geldiği günden bu yana gece gündüz demeden ilçenin hizmet alması ve hizmetlerin tamamlanması için çalışmalarına devam eden Başkan Mehmet Yalçın ile Yayladağı’nın yıldızı parlıyor.

Başkan Yalçın, ilçeye yapılan yeni hizmetlerin yanı sıra mevcut hizmetlerin iyileştirilmesiyle de bizzat ilgileniyor. Başkan Yalçın’ın direktifleriyle ay-yıldız sembolü ilçe merkezindeki yerini aldı. Ayrıca ilçe merkezinde yer alan güreş sembolü de bakıma alındı. Bakım çalışmasının ardından sembolün yerine konulacağı bildirildi. 

YALÇIN: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Mehmet Yalçın, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “3 boyutlu Ay-Yıldız sembolümüz ilçe meydanında  yerini aldı.

Ata sporumuzun ve ilçemizin sembolü  olan Güreş heykelimiz bakım için atölyemize alındı. Bakım sonrası tekel devrent dönel kavşağında yeni peyzajıyla birlikte yerini alacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.