Yayman: Her zaman başımızın üstünde yeriniz var

KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI VE KIRIKHAN BELEDİYESİNİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİKLERİ PROGRAMLA, İLÇEDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN ONURUNA YEMEK VERİLDİ.

Yayman: Her zaman başımızın üstünde yeriniz var

KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI VE KIRIKHAN BELEDİYESİNİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİKLERİ PROGRAMLA, İLÇEDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN ONURUNA YEMEK VERİLDİ.
Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesinin organizasyonuyla Kırıkhan’daki Şehit Aileleri ve Gazilerimizin sorunlarını dinleyip onlara moral ve motivasyon vermek üzere Platin Düğün Salonunda akşam yemeği verildi.
Yemek programına, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Hakan Çınar, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ilçe muhtarları, ilçe idari amirleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bestami Antepli ile şehit aileleri ve gaziler aileleriyle katıldılar.
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri ve gaziler ile selamlaşarak onların hatırlarını sordular.
Programda konuşma yapan Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yapmış oldukları konuşmalarda birlik beraberlik mesajları vererek şunları söylediler; “Bugün burada rahat nefes alıp huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunları Vatanı ve Milleti uğruna canını, kanını veren şehitlerimize ve kollarını, bacaklarını kaybedip kalan ömürlerini bu şekilde yaşamak zorunda kalan kahraman gazilerimize borçluyuz.
Şehitlerimize Allah’tan (c.c) rahmet dilerken bir kez daha şükranla ve minnetle anıyoruz.
Siz değerli Şehit ve gazi ailelerimiz önce Allah’a (c.c) sonrada Yüce Milletimize ve bizlere emanetsiniz. Kutsal emanetimiz olan sizlere ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var” dediler.
Program sonrası Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve diğer protokol üyeleri programa katılan misafirleri tek tek kapıdan uğurladılar. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.